ca 3 portioner
1 frp färsk gnocchi
1 frp kotlettbacon (eller vanligt bacon)
1 frp färsk gnocchi
1 frp kotlettbacon (eller vanligt bacon)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
300 g färska champinjoner
1 ask körsbärstomater
ruccola vid servering
1 vitlöksklyfta
300 g färska champinjoner
1 ask körsbärstomater
ruccola vid servering
Koka upp rikligt med vatten i en stor kastrull. Strimla bacon och skär lök och champinjoner i grova bitar. Stek detta i en stor stekpanna. Tillsätt ev. lite smör och en pressad vitlöksklyfta. Salta och peppra. Dela körsbärstomaterna och stek med dem mot slutet av stektiden. Koka gnocchin enligt förpackningens anvisningar. Tillsätt sedan gnocchin till svamp- och baconfräset. Blanda ner lite ruccola vid servering. Smaklig måltid!
Jag brukar göra gnocci med pesto och räkor, blir riktig "snabb mat" när man har ont om tid. Gjorde dina havrerutor med choklad häromdagen- jösses vad smarriga de blev! Kram/ Jessica
SvaraRaderaJa, pesto är nog gott! Ja, visst är havrerutorna goda. Hoppas att ni mår bättre nu!
SvaraRadera