Innan jag går och lägger mig tänkte jag tipsa er om fantastiskt goda och söta minipajer med getost, oliver och timjan. Passar perfekt på en buffé, till plockmaten eller som förrätt. Såg ett liknande recept i en tidning och blev inspirerad att testa :) Superenkelt och snabbt när man använder färdig smördeg, men självklart kan man även göra en vanlig pajdeg om man vill. Här kommer min variant!
Till 6 st minipajer
3 plattor frusen smördeg
125 g chèvre
ca 18 st svarta oliver utan kärnor
3-6 st körsbärstomater
några kvistar färsk timjan
3 ägg
3 dl grädde
Låt smördegen tina och dela sedan varje platta i två delar. Klä pajformarna med smördegen. Tryck upp smördegen mot kanten på formen. Fördela ost, oliver, halvor av tomater samt någon kvist timjan i varje pajform. Vispa ihop ägg och grädde och häll i formarna. Grädda i 225 grader i ca 20-30 minuter, eller tills äggstanningen har stannat och fått fin färg.
3 plattor frusen smördeg
125 g chèvre
ca 18 st svarta oliver utan kärnor
3-6 st körsbärstomater
några kvistar färsk timjan
3 ägg
3 dl grädde
Låt smördegen tina och dela sedan varje platta i två delar. Klä pajformarna med smördegen. Tryck upp smördegen mot kanten på formen. Fördela ost, oliver, halvor av tomater samt någon kvist timjan i varje pajform. Vispa ihop ägg och grädde och häll i formarna. Grädda i 225 grader i ca 20-30 minuter, eller tills äggstanningen har stannat och fått fin färg.
Hej!
SvaraRaderaDet hsr blivit något fel med ditt recept, kan ej se :( Sugen på att testa, ser supergoda ut!
Vad tråkigt! Jag har testat det på flera olika datorer och kan inte hitta något fel. Hoppas att du kan se receptet nu.
Radera