Minipajer med brie och mango chutney. |
Smördegsrutor med gratinerad feta och tomatsallad samt pestosnurror. |
Serranorullar med citronkräm och friterad kapris. Ny favorit! Är så glad att jag testade att fritera kapris! Sååå gott! |
Salami- och melonsallad med pinjenötter och hallonbalsamico. |
Squashknyten med brie och pesto. |
Serranorullar med citronkräm och friterad kapris.
0,5 citron
0,5 vitlöksklyfta
1,5 dl crème fraîche
salt, peppar
8 skivor serranoskinka
3 msk kapris
rapsolja
Riv skalet av den väl sköljda citronen. Blanda citronskal med crème fraiche, pressad vitlök och smaka av med salt och peppar. Fördela röran på skinkskivorna och rulla ihop.
Låt kaprisen rinna av på hushållspapper. Fyll en liten kastrull med 2 centimeter olja. Hetta upp. Ha ett lock till hands för att kväva lågan om det skulle börja brinna. Fritera kaprisen tills den är krispig, ca 1 minut.
Strö kaprisen över skinkrullarna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar