På vår pizza hade vi ricottaost, riven mozzarella, getost i små bitar, valnötter, tunna skivor av päron och lite fruktkött av en citron. Låter kanske konstigt med citron, men det blir en sjukt god kombo med getosten! När pizzan var klar toppades den med ruccola och honung. Bästa pizzan på länge!
31 juli 2017
Supergod pizza med getost, päron och valnötter
Igår kväll cyklade jag över till svägerskan för en tjejkväll. God mat, gott att dricka, efterrätt och film. En perfekt kväll! Svägerskan är en lika stor getost-älskare som jag, så ofta när vi ses blir det någon maträtt som innehåller just getost. Igår gjorde vi pizza. Åh, vad gott det blev! Jag måste nog göra exakt samma snart igen :)
Vi körde på färdig pizzabotten. Så himla smidigt! Denna pizzadeg hette Trattoria och var en nyhet för mig, Den var rund och tunn och blev inte alls sådär panpizza-aktig som andra färdiga pizzadegar lätt blir. Rekommenderas verkligen!
På vår pizza hade vi ricottaost, riven mozzarella, getost i små bitar, valnötter, tunna skivor av päron och lite fruktkött av en citron. Låter kanske konstigt med citron, men det blir en sjukt god kombo med getosten! När pizzan var klar toppades den med ruccola och honung. Bästa pizzan på länge!
På vår pizza hade vi ricottaost, riven mozzarella, getost i små bitar, valnötter, tunna skivor av päron och lite fruktkött av en citron. Låter kanske konstigt med citron, men det blir en sjukt god kombo med getosten! När pizzan var klar toppades den med ruccola och honung. Bästa pizzan på länge!
Etiketter:
Ost,
Pizza,
Vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaSmarrigt jag har gjort en liknade pizza för länge sedan såå god:)
SvaraRaderaHa det gott
Milla